"Свобода" покарала Садового

Депутати подолали вето міського голови на 3 ухвали

Депутатський корпус сьогодні під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради подолав три вето міського голови.

Так, було прийнято ухвалу «Про передачу у власність нежитлових приміщень на вул. Похилій, 3». Цю ухвалу було прийнято на пленарному засіданні 26.12.2013. Вона була зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд.

«На минулому пленарному засіданні було прийнято ухвалу віддати 147 м власності міста одному ОСББ. Від здачі в оренду цього приміщення ощадній касі та пошті місто отримує оренду. Ми не можемо віддати всі перші поверхи у Львові власникам. Тому я це питання зупинив. Прошу депутатів бути уважними і розуміти суть і глибину цього питання. Місто має отримувати кошти від оренди майна, бо це є кошти до бюджету міста», - наголосив з приводу цієї ухвали міський голова Львова Андрій Садовий.

Втім, депутати 60 голосами подолали вето міського голови.

Так само було подолано вето на ухвалу «Про затвердження гр. Марковському І. Й. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Сигнівці, 3». Як роз’яснила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, на цій ділянці містом вже вчиняються дії щодо встановлення там дитячого майданчика, а ухвалою пропонується її віддати. Однак знову ж вето було подолано.

Третьою ухвалою на яку депутати подолали вето міського голови була ухвала «Про надання згоди ТзОВ «Виробничо-будівельне підприємство «Агат» на зміну цільового призначення земельної ділянки і погодження місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Демнянській, 3». За це проголовувало 62 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: