Заборгованість казначейства Львову сягнула 68 млн грн

Впродовж останніх двох днів сума непроплати Державної казначейської служби України зросла близько на 8 млн грн. Відтак, станом на 19 березня казначейство заблокувало за рахунками міської ради 68 млн 228 тис. грн., повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР

Як повідомляє департамент фінансової політики ЛМР, станом на сьогодні територіальні органи Державної казначейської служби не виконують платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів Львівської міської ради на загальну суму, яка складає понад 68 млн грн. Зокрема, за незахищеними статтями заблоковано 58,2 млн. грн., а за захищеними — 10 млн грн, що на 9,5 млн грн більше, ніж два дні тому.

Зокрема, найбільша сума непроплат— 40,5 млн грн — стосується бюджет у розвитку міста. Також 10,3 млн. грн. блокують управлінню освіти, з яких 8,6 млн грн — за захищеними статтями, 1,7 млн. грн. складає заборгованість управлінню охорони здоров’я і 6,4 млн. — житлово-комунальному господарству, з яких 4,1 млн грн — на поточний ремонт доріг та озеленення. Також майже 2,6 млн. грн. не проплачено на апарат управління.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: