Наcтупного тижня затвердять перелік комунальних доріг на Львівщині, які ремонтуватимуть у 2014 році

На ремонт комунальних доріг Кабінет Міністрів України виділив для Львівської області 52 млн грн. Відтак, постійна комісія з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради планує наступного тижня затвердити перелік комунальних доріг, які ремонтуватимуть у Львівській області цьогоріч, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Ці 52 млн грн будуть розподіляти по районах області за формулою, затвердженою Кабінетом Міністрів України. Перелік доріг, які ремонтуватимуть, сформують на основі пропозицій, поданих районними радами.

Голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний зазначив: «Ми хочемо сформувати перелік доріг, подати його на затвердження голові Львівської обласної ради та голові Львівської обласної державної адміністрації, а потім передати на фінансування. Головне, щоб шляхо-ремонтні підприємства у весняний та літній період розпочали поточний та капітальний ремонт доріг, а не відтягували ремонтні роботи до осені».

Нагадаємо, що в 2013 році через блокування казначейством процесу фінансування, кошти на ремонт доріг не надходили, а тому дороги не ремонтували.

Із 64 млн грн, які було передбачено на ремонт доріг в обласному бюджеті, минулого року було профінансовано тільки 5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: