Депутати Львівської облради вимагають заборони експорт деревини в круглому вигляді

Девід-Кемерон

Відповідне рішення про звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України ухвалили депутати Львівської обласної ради 

Депутати наголошують, що таке рішення викликане бажанням налагодження та розширення виробництва високоякісної, конкурентоспроможної продукції деревообробки, залучення значних інвестицій у лісову галузь та збільшення кількості робочих місць в Україні.

У зверненні, зокрема, йдеться: «Ми, депутати обласної ради, звертаємося до центральних органів виконавчої і законодавчої гілок влади з вимогою щодо докорінної зміни недолугої політики в питаннях експорту круглих лісоматеріалів, повернення владних інституцій лицем до нагальних потреб народу. Вимагаємо законодавчо заборонити експорт деревини в круглому вигляді для всього спектру експортерів (як державних, так і приватних), що, безперечно, дасть можливість додатково заощадити для України мільярди гривень».

На переконання депутатів таке виконання такого рішення сприятиме  стимулюванню розвитку галузі і забезпечить глибоку переробку сировини, що в свою чергу приведе до створення нових робочих місць та збільшення надходжень до бюджетів всіх рівнів.

Контроль за виконанням цього рішення депутати поклали на постійну комісію з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: