Львів проводить інформатизацію освіти

У 2013 році у навчальні заклади Львова за кошти міського бюджету було придбано інтерактивні дошки та комп’ютерну техніку. Про це прозвітував департамент гуманітарної політики ЛМР, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Зокрема, у 2013 році інтерактивні дошки було придбано для СЗШ № 55, НВК ім. В. Симоненка, комп’ютерну техніку – для СЗШ № 66. За кошти субвенції з обласного бюджету був обладнаний комп’ютерний клас у СЗШ № 91. У рамках участі у І етапі Національного проекту «Відкритий світ», СЗШ № 18 отримала 4 проектори, 3 інтерактивні дошки, 2 магнітно-маркерні дошки, інтерактивний проектор, 12 персональних комп’ютерів, 30 планшетів ZnayPad, 30 планшетів Планшет Apple iPad2, 60 бездротових клавіатур, 2 шафи живлення, Лабораторний програмноапаратний комплекс «Фізика» Fourier, «Хімія» Fourier, «Біологія» Fourier. Про це повідомив директор департаменту гуманітарної політики Олег Березюк.

Минулого року навчальні заклади міста Львова стали активними учасниками Національного проекту «Відкритий світ», зокрема, 26 навчальних закладів допущені до участі у ІІ етапі проекту.

Також у 2013 році управління освіти ЛМР розпочало спільний проект з НУ «Львівська політехніка» щодо проектування шкільних комп’ютерних мереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: