Львівська мерія пропонує через Фейсбук визначитись, чи продовжувати опалювальний сезон

У Львові ще не вирішили, чи відновлювати опалювальний сезон

У Львові у зв’язку з потеплінням та для економії коштів з 20 березня призупинили подачу опалення до споживачів. За словами міського голови Львова Андрія Садового, теплопостачальні підприємства готові відновити за потреби подачу тепла, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Хоча опалювальний сезон має закінчуватися 15  квітня, але починатися він має, якщо середньодобова температура нижче 8 С. Зараз ми маємо дилему, запускати тепло, чи день-два потерпіти, і люди зекономлять великі кошти. Ми сьогодні проводимо опитування, щоб це зрозуміти. Бо більшість людей стоїть на позиції, що опалення включати не  треба, не є холодно. При умові, що є потреба в опаленні для установ, шкіл, закладів медицини, то опалення подаємо без проблем, якщо заявки є. Сьогодні зайвих грошей ніхто не має. Якщо буде добра погода, то до опалення вернемось в жовтні. Але готовність тепловиків є. Якщо виникне необхідність, то відновимо», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Проголосувати щодо доцільності чи не доцільності відновлення подачі тепла можна на сторінці Львівської міської ради у мережі Фейсбук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: