Львівські сім’ї загиблих з «Небесної сотні» отримають житло

Компанія «Інтергал-Буд» ТзОВ «Фірма «Інтергал» висловлює співчуття родинам загиблих під час силового протистояння у Києві. У рамках власної ініціативи компанія надає квартири чотирьом сім’ям загиблих із «Небесної сотні» у житловому будинку, що розміщений за адресою вул. Наукова 2-а у місті Львові.

Однокімнатну квартиру отримає сім’я Андрія Дигдаловича, якого було вбито пострілом снайпера 20 лютого в Києві під час силового протистояння. У покійного залишилась дружина із двома доньками – 12 та 20 років.

Двокімнатну отримає сім’я Віталія Коцюби, який помер від кулі  снайпера 20 лютого в Києві під час силового протистояння, та залишив дружину із двома дітьми – 10 та 6 років.

Однокімнатну квартиру отримає також сім’я Богдана Ільківа, який помер від кульових поранень 22 лютого в одній з лікарень Києва. У покійного залишилась дружина та дві доньки – молодша проживає з мамою у стм. Щирець, а старша – працює у Львові, проте не має власного житла.

Однокімнатну квартиру також отримає сім’я Костенка Ігоря – студента географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, який працював журналістом інтернет-видання «Спортаналітика».

Житловий будинок на вул. Науковій 2-а ще споруджується та буде зданий в експлуатацію в кінці цього року. Квартири зазначеним родинам будуть надані після завершення будівництва через  Львівську міську раду.

прес-служба «Інтергал-Буд» ТзОВ «Фірма «Інтергал»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: