На Львівщині започатковується новий проект НОК України

За ініціативи НОК України й за підтримки відділення НОК України у Львівській області та управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації на місцях, на території Львівської області розпочинається обласний етап Всеукраїнського конкурсу-огляду з історії олімпійського руху, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Цей новий конкурс проводиться з метою розвитку музеїв, кабінетів, експозицій, виставок з історії та сучасності олімпійського та спортивного руху у загальноосвітніх середніх та спеціалізованих навчальних закладах області (школи, ліцеї, гімназії, училища й ін.), популяризації їх діяльності, поширення ідей олімпізму серед дітей та підлітків.

Проведення цього нового проекту «Всеукраїнський конкурс-огляд з історії олімпійського руху» погоджено з Міністерством освіти і науки України, Державним інформаційно-видавничим підприємством видавництва «Педагогічна преса», редколегією науково-методичного журналу «Фізичне виховання в рідній школі» та Олімпійською академією України.

Інформація про кращі навчальні з заклади Львівщини за номінаціями:

- «Музей олімпійського та спортивного руху»

- «Кабінет олімпійської освіти»

- «Олімпійська експозиція (стенд, куточок)»

прийматиметься у відділенні НОК України у Львівській області (Львів, вул. генерала Чупринки, 55-а, Христина Опьола, тел. для довідок (032) 238-49-00).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: