Президія профспілки працівників держустанов України засудила військову агресію Росії проти України

На засіданні президії Львівської обласної організації профспілки  працівників державних установ України, участь в якій взяв керуючий справами (керівник справ) Львівської обласної ради Євген Захаревич, було ухвалено рішення перерахувати 20 тис. грн на потреби Української армії, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Також рішенням президії Львівська обласна організація профспілки працівників державних установ України скерувала звернення до Посольства Російської Федерації в Україні.

У цьому зверненні, зокрема, йдеться: «Ми, члени президії, виражаючи волю своїх спілчан, рішуче засуджуємо російську військову агресію проти нашої Батьківщини – України.

Сьогодні влада «братньої» Російської Федерації у своїй нелюбові до всього українського залишилась самотньою у всьому світі, про що засвідчили голосування у Раді Безпеки ООН щодо українського питання. Чому у російської влади така люта нелюбов до українського народу?

Уже в суверенній Україні Російська Федерація нав’язує російську мову як другу державну. Поряд з цим, влада Російської Федерації, яка є суттєво більш багатонаціональна, ніж Україна, відверто і рішуче забороняє мови національних меншин і їх вивчення в освітніх закладах».

Представники профспілки закликали керівництво Російської Федерації: «Призываем одуматься, наконец».

Як повідомив член президії ЛОО ППДУ України Євген Захаревич, раніше президія профспілки скерувала 10 тис. грн для потреб Майдану в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: