У Львові дискутували про адмінпослуги (фото)

Чи доцільно створювати центри надання адміністративних послуг у містах, і що собою являє ця структура? З цього приводу дискутують на IV львівському семінарі міських голів. До слова, цьогоріч на нього запрошені очільники міст із усієї України.

Таких центрів в Україні є декілька десятків. Переваги структури у тому, що будь-який громадянин України зможе отримати якісні адміністративні послуги в одній будівлі: довідку від ДАІ, зареєструвати власний бізнес, отримати паспорт тощо.

У місті Тростянці Сумської області такий центр існує уже півтора року. Місто одне із перших реалізувати цю суспільну ідею. «Ми розуміємо, що чим якісніше ми будемо надавати адміністративні послуги для наших громадян, тим більше буде зростати довіра до місцевої влади. Для нас це принципово» - засвідчив міський голова Тростянця Юрій Бова.

До слова, центр має популярність серед міщан. Соціальне опитування показало, що понад 90% мешканців Тростянця підтримало нову структуру.

seminar-meriv-2014-Lviv_3883a_HBR seminar-meriv-2014-Lviv_3920a_HBR seminar-meriv-2014-Lviv_3948a_HBR seminar-meriv-2014-Lviv_3970a_HBR seminar-meriv-2014-Lviv_4137a_HBR seminar-meriv-2014-Lviv_4187a_HBR

Прес-служба ЛРВ АМУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: