У Львові продовжать впроваджувати заходи з енергозбереження у межах співпраці з НЕФКО

На пленарному засіданні сесії ЛМР погодили надання Львову кредиту від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) на здійснення заходів з підвищення енергоефективності у шести бюджетних будівлях Львова, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.        

Розмір кредиту – 3  млн грн, відсоткова ставка – 3% річних. Термін повернення кредиту – до 31 грудня 2019 року.

Відтак, заходи з енергоефективності проведуть у загальноосвітній школі І ступеня «Світанок», вул.Петлюри, 43а, навчально-виховному комплексі ім.В.Симоненка з поглибленим вивченням німецької мови «Спеціалізована школа-гімназія І ступеня», вул.Симоненка, 6, гімназії «Престиж» з поглибленим вивченням іноземних мов, вул.Ветеранів, 11, загальноосвітній школі-інтернаті №2, вул.Просвіти, 2/4, комунальній 4-ій міській поліклініці (відділення для дорослих), пр.Червоної Калини, 68, комунальній 6-ій міській поліклініці, вул.Медової Печери,1.

Співфінансування міської ради по цьому проекту складає 534 тис. грн.

Дана ухвала набуває чинності після прийняття Міністерством фінансів України рішення про погодження обсягу та умов здійснення запозичень.

Нагадаємо, у 2012 році між ЛМР та НЕФКО був укладений кредитний договір на суму 3 млн грн. Кошти буди використані на здійснення енергоефективних заходів у навчальних закладах та міських поліклініках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: