У Львові виявляють самовільні врізки у водомережі

У Львові тривають рейди комунальників з пошуку незаконних врізок у водогони. За період з липня 2013 до лютого 2014 року контролери «Львівводоканалу» виявили 123 об’єкти, власники яких самовільно підключилися до водопровідних мереж або здійснювали незаконне втручання в роботу водомереж, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Від того, що деякі споживачі самостійно підключаються до каналізаційних та водопровідних мереж, ми несемо великі збитки. Адже вода використовується безоплатно.

Наприклад, на вулиці Скнилівська, 70а  побудовано 3 елітних котеджі, власники яких самовільно під’єдналися до наших мереж, користуються водою і жодної копійки не сплачують. На попередження щодо узаконення відносин з водоканалом власники котеджів не реагують. Відтак, ми уже втретє від’єднали їх від водопостачання та у судовому порядку виставили штрафних санкцій на 78 тисяч гривень», – зазначають у ЛМКП «Львівводоканал».

На водоканалі кажуть, що усі виявлені незаконні врізки від’єднують від водопостачання і відновлюють надання послуг лише після того, як будуть належно оформлені усі документи, укладений договір та оплачені штрафні санкції за весь період незаконного користування централізованим водопостачанням. У «Львівводоканалі» наголошують, що дешевше провести всі роботи законним шляхом, аніж потім сплачувати додаткові нарахування для відновлення постачання послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: