Удар оприлюднив свої кандидатури на посади у Львівській області

Львівська обласна організація політичної партії УДАР Віталія Кличка надіслала голові Львівської ОДА, очільнику Львівської організації ВО Свобода Ірині Сех відкритого листа з пропозицією щодо кадрових призначень на посади у Львівській області.

В партії наголошують, що УДАР виступає за відкрите, публічне обговорення кандидатур на керівні посади у Львівській області.

Саме тому, 22 березня 2014 року Радою Львівської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» було прийнято рішення про підтримку кандидатур, запропонованих громадськістю Львівщини, на заміщення наступних посад у місцевих органах влади.

Подаємо листа повнотекстово:

Шановна Ірино Ігорівно!

Після Революції Гідності та повалення режиму Януковича перед українським народом постала нагальна потреба термінового докорінного реформування усього державного апарату. Актуальність цієї проблеми є надзвичайною, зважаючи на окупацію Криму Росією та загрозу проявів сепаратизму в південних та східних областях України. Львівська обласна організація Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» як активний учасник боротьби громади Львівської області за європейські стандарти та демократичні цінності не може стояти осторонь відповідних процесів. Ми готові докласти усіх зусиль і взяти на себе відповідальність за збереження спокою та розвиток в області.

Саме тому, 22 березня 2014 року Радою Львівської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» було прийнято рішення про підтримку кандидатур, запропонованих громадськістю Львівщини, на заміщення наступних посад у місцевих органах влади:

Перший заступник Голови Львівської обласної державної адміністрації – Кіт Андрій Богданович;

Перший заступник Голови Львівської обласної ради - Юринець Оксана Василівна;

Голова Городоцької державної районної адміністрації  - Лебединський Мирослав Степанович;

Голова Самбірської державної районної адміністрації - Домчак Олег Іванович;

Голова Мостиської державної районної адміністрації - Мартин Михайло;

Голова Стрийської державної районної адміністрації - Вільшинський Юрій Богданович;

Голова Жидачівської державної районної адміністрації - Лалак Ігор Семенович;

Голова Жовківської державної районної адміністрації – Демчина Роман Іванович.

Окрім того, хочемо також зазначити, що Львівська обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» готова запропонувати кандидатури фахових спеціалістів на посади директорів усіх департаментів Львівської обласної державної адміністрації.

Таким чином, ми звертаємось до Вас із проханням прийняти конструктивні мотивовані рішення щодо кожної із запропонованих кандидатур.

Прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: