Волинь фінансово допомагає війську і планує прихистити біженців з Криму

Волинські чиновники, науковці та держслужбовці активно долучилися до програми доброчинної допомоги Збройним Силам України

Зокрема, працівники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в Луцьку перерахували свій одноденний заробіток на рахунки допомоги Українському війську.

Зі слів науковців, професорсько-викладацького складу та працівників у цей тривожний час працівники ВИШу надзвичайно стурбовані обороноздатністю країни, тому вирішили перерахувати одноденний заробіток на потреби Збройних сил та Національної гвардії України.

Колектив університету також закликає інші освітні заклади, організації продовжувати надавати фінансову та моральну підтримку українським військовослужбовцям – захисникам нашої Вітчизни.  «Наша сила – у єдності!» – додають в університеті.

Рішення – перерахувати частину заробітної плати на потреби Збройних сил України  ухвалили працівники Луцької міської ради. Про що повідомив міський голова Микола Романюк.

Посадовець повідомив, що працівники мерії матеріально підтримають Збройні сили України, перерахувавши на потреби відомства частину своєї заробітної плати.

Зауважимо, що таку ж ініціативу проявили працівники РЖКП №2 міста Ковель, які перерахували одноденний заробіток Збройним силам України для поліпшення обороноздатності держави.

У місті Володимирі-Волинському місцевий активіст  Костянтин Зінкевич запропонував  переобладнати колишні військові казарми в житло для біженців з Криму.
Йдеться про казарми, розташовані на території розформованого у минулі роки танкового полку

– Тут можна буде прийняти людей після певного ремонту. Днями буде проведено огляд цих будівель військовими та цивільними інженерами-будівельниками. Люди допоможуть з ремонтом та матеріалами! Можна буде  надати прихисток нашим співвітчизникам, – написав він.

Підполковник Володимир Скоростецький

Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: