Члени Громадської ради при Львівській ОДА ініціюють створення Громадської ради при прокуратурі

Громадська рада Львівської ОДА звернулись до прокурора Львівської області Володимира Гураля із прохання створити нову ініціативну групу з представників громадських організацій.

Про це йдеться у зверненні, яке підписане головою комісії по взаємодії з органами державної виконавчої влади та співпраці із правоохоронними органами, органами юстиції В. Леськівим, повідомляє сайт Львівської ОДА.  

Дивись. Інфо публікує звернення у повному обсязі:

Комісія по взаємодії з органами державної виконавчої влади та співпраці з правоохоронними органами, органами юстиції Громадської ради при Львівській облдержадміністрації звертає Вашу увагу на те, що формування Громадської ради при прокуратурі Львівської області проводилося з порушенням вимог постанови КМУ №996 від 03.10.2010 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», а саме щодо створення ініціативної групи, яка мала б забезпечити проведення установчих зборів з обрання громадської ради при прокуратурі Львівської області.

Для виходу з даної ситуації просимо Вас створити нову ініціативну групу з представників громадських організацій, що подали свої заявки на участь у установчих зборах, які керуючись законодавством України та здоровим глуздом проведуть чесно, демократично, по європейські установчі збори з обрання Громадської ради при Львівській обласній прокуратурі.

Діяльність громадської ради при органі виконавчої влади – це місток співпраці громадськості і державних структур.

З повагою, голова комісії В.Б.Леськів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: