Львів'яни висловлюються за недоцільність відновлення опалювального сезону

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Відповідно до опитувань Львівської міської ради, більшість львів’ян висловлюються за недоцільність відновлення опалювального сезону у місті, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

На сторінці ЛМР у мережі фейсбук було розміщено опитування щодо доцільності чи недоцільності відновлення опалювального сезону у місті. На сьогодні, приблизно 90% опитаних сказали, що не потрібно відновлювати подачу опалення. В аналогічному опитуванні на сайті ЛМР 88% респондентів теж вважають недоцільним відновлення подачі тепла. Таке ж опитування проводив Центр надання адміністративних послуг та районні центри надання адміністративних послуг. За результатами цього опитування, 95% висловились за непотрібність відновлення подачі опалення.

«Якщо буде суттєве похолодання, то подачу тепла ми готові відновити в будь-який час», - зазначив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Нагадаємо, у Львові у зв’язку з потеплінням та для економії коштів споживачів з 20 березня призупинили опалювальний сезон. Опалення до закладів освіти, охорони здоров'я та культури здійснюється на основі відповідних письмових звернень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: