Міністр Шеремета їде до Львова

27 березня LvBS запрошує на експертну сесію «Інноваційні шляхи підвищення ВВП» за участі Павла Шеремети, міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Під час зустрічі ми хочемо обговорити виклики та можливості,  які сьогодні постають перед державою, бізнесом та усіма українцями.

На зустріч запрошуємо представників бізнесу, експертних середовищ, студентів магістерських програм.

Час проведення − 17:30-20:00.
Місце проведення − Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS), багатофункційний корпус УКУ, вул. Козельницька 2а.

Кількість місць обмежена. Реєстрація на зустріч обов’язкова. Зареєструватись Ви можете за посиланням.

Павло Шеремета − міністр економічного розвитку і торгівлі України.
Президент «Kyiv School of Economics». Голова правління і генеральний директор Регіонального інституту стратегії Блакитного Океану у Сх. Європі і Центральній Азії. Голова Дорадчої Ради LvBS.

Протягом останніх років він був президентом і старшим консультантом в Інституті Стратегії Блакитного Океану в Малайзії, створеному для того, щоб уряд Малайзії та професор Чан Кім, який є співавтором Стратегії Блакитного Океану, виконали Національну візію 2020. Перший керівник Києво-Могилянської бізнес-школи (1999 - 2008). Був визнаний одним з 15 кращих українських менеджерів за рейтингом журналу «Компаньйон» (2006).

Павло Шеремета був головою Наглядової ради страхової компанії «Універсальна» (портфельна компанія «Goldman Sachs»), а також віце-президентом і членом правління CEEMAN (Асоціації розвитку менеджменту країн Центральної та Східної Європи).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: