Наш обов’язок – повернути довіру до влади, як це у свій час зробив В’ячеслав Чорновіл, - Сех (фото)

Сьогодні виповнилось 15 років від дня загибелі В’ячеслава Максимовича Чорновола – Героя України, видатного політичного діяча, дисидента, лідера Народного Руху України. В знак вшанування пам’яті Великого українця голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех, голова Львівської облради Петро Колодій та представники громадськості поклали квіти до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу у Львові, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

«В’ячеслав Максимович був людиною, яка щиро вболівала за незалежну та суверенну Україну. Сьогодні теж настав не простий період становлення нашої держави, тому він повинен стати прикладом для нас усіх. Слід пам’ятати слова В’ячеслава Чорновола «Ми, українці, були, є і завжди будемо вільними!», викарбувані на його пам’ятнику. Адже саме таким – вільним та незалежним має бути й державний службовець. І сьогодні нашим обов’язком є повернення довіри до влади, як це у свій час зробив Чорновіл», – зазначила Ірина Сех.

На думку очільниці Львівщини, сьогодні слід також провести об’єктивне розслідування причин смерті Великого українця. «Я вважаю, що настав час об’єктивного розслідування причин смерті В’ячеслава Чорновола. Оскілки за 15 років ми так і не знаємо, хто власне винен у його загибелі. Тому нова влада, нові правоохоронні органи, які є на сьогодні в Україні, повинні об’єктивно та неупереджено розслідувати цю справу», – наголосила І.Сех.

_DSC0022

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: