Під час Форуму місцевого самоврядування для журналістів облаштують медіа-центр

Львівщина експортує свою продукцію у 91 країну світу

Під час Львівського форуму місцевого самоврядування для журналістів облаштують медіа-центр. Як зазначають організатори, для працівників ЗМІ облаштують робочі місця з комп’ютерами та доступом до мережі Інтернет. Форум відбуватиметься в готелі «Дністер» на 9-му поверсі, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Нагадаємо, 28-29 березня у Львові пройде Форум місцевого самоврядування «Місцева влада: відповідальність без повноважень», присвячений проблемі розриву повноважень та зобов’язань органів місцевого самоврядування.

Завданням цьогорічного Форуму є привернення уваги міжнародного співтовариства та українського суспільства до нових умов функціонування місцевої влади. Також під час зустрічей планують виробити спільне бачення та узгодити дії органів місцевого самоврядування українських міст, створити майданчик для діалогу між представниками органів місцевого самоврядування та центральних органів влади в Україні та прийняти резолюцію мерів українських міст до центральних органів влади, яку скерувати Президентові України, Кабінету міністрів, Верховній раді України, українській та міжнародній спільноті.

Форум місцевого самоврядування організовують КУ Інститут міста, Львівська міська рада, Львівське регіональне відділення Асоціації міст України, за підтримки Офісу Ради Європи в Україні, Програми розвитку ООН в Україні, проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» та Німецького товариства міжнародного співробітництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: