У Києві презентували туристичний бренд “It’s all about Ukraine”

Представники департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації нещодавно  взяли участь у конференції “Популяризація іміджу України та її туристичних можливостей”, яка відбулась у м. Києві за участі Державного агентства України з туризму та курортів, Міністерства інфраструктури України та облдержадміністрацій України, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

На зазначеному заході відбулась презентація туристичного бренду України “It’s all about Ukraine” (“Це все про Україну”), розробку якого  реалізовано Державним агентством України з туризму та курортів на кошти гранту, наданого Німецьким товариством з міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні. Над проектом працювала робоча група у складі команди “ВікіСітіНоміка”, дизайн-студії “Королівські митці” та агентства “Brandhouse”.

Під єдиним туристичним брендом Україну представлятимуть  на міжнародних виставках органи державної влади, туристичні оператори, авіакомпанії, регіони країни тощо.

У березні 2014 року Україна представлялась на  Міжнародній туристичній виставці ITB в м. Берліні, а в листопаді 2014 року очікується участь України у Всесвітній туристичній виставці World Travel Market 2014 у м. Лондоні, де заплановано презентацію нового туристичного бренду.

Ескізи логотипу, фірмові шрифти, маркетинг-аналітика, презентаційний ролик, промо-матеріал і стандарти їх використання доступні на офіційному  веб-сайті Державного агентства України з туризму та курортів: www.tourism.gov.ua, а також на веб-сайті: www.visitukraine.gov.ua/tourist_brand.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: