У Львові на обліку майже 14 тис. сімей, які отримують житлові субсидії

Актуально про соціальний захист. Мешканці Львова активно звертаються за житловими субсидіями. Так, впродовж січня-лютого 2014 року за цим видом допомоги звернулось 3266 львівських сімей, з яких призначено відділами управління соціального захисту 3240 житлових субсидій, що становить 99,2% призначень від загальної кількості звернень. Загалом, станом на початок березня на обліку в управлінні соціального захисту Львівської міської ради перебувало 13,9 тис. отримувачів державної житлової субсидії, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Високий відсоток призначень свідчить про добру поінформованість мешканців про умови призначення державних житлових субсидій, тобто, які для цього потрібні документи, хто може претендувати на цей вид соціальної допомоги та куди потрібно звертатись. В січні та лютому 2014 року відділами управління соціального захисту призначено державних житлових субсидій на суму 6,35 млн. грн», - розповіла начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

Нагадаємо, державна житлова субсидія призначається громадянам з місяця їх звернення із заявою, терміном на 6 місяців. По закінченні терміну призначення, мешканці повинні підтвердити своє право на житлову субсидію, для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту, з відповідним пакетом документів.

«Для зручності львів’ян, економії їх часу та оперативності обслуговування, в управлінні соціального захисту діють послуги можливості запису на прийом по телефону чи інтернету через сайт управління соцзахисту «Львів соціальний». Прийом мешканців за попереднім записом здійснюється щовівторка та щочетверга», - зазначив заступник  начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua

 

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

 

Галицький: тел.:  261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5)
Личаківський: тел.:  235-71-62 (вул. Театральна, 10)
Залізничний: тел.:  295-82-28 (вул. І. Виговського, 34)
Франківський: тел.:  237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85)
Шевченківський: тел.:  252-28-40 (вул. В. Липинського, 11)
Сихівський: тел.:  254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: