Якби не Музичко, то Майдану б не було, - експерт

Після сьогоднішніх подій, громадськості стало цілком зрозуміло, що ганебні методи боротьби колишньої влади, сьогоднішні «нові» успішно використовують проти своїх політичних опонентів. Так події із вбивством Олександра Музичка (Сашка Білого), обшук приміщення Національної гвардії, арешт представників Правого сектора у Полтаві, повна бездіяльність у розкритті злочинів попереднього режиму вказують на те, що дійсні революційні зміни у владних ешелонах не тільки не відбулися, а залишились тими самими з продовженням використання тих самих методів та засобів, повідомляє ГО "Ідея нації".

Якби не такі патріоти як Олександр Музичко, то Майдан, як такий, навіть би не відбувся. Ніхто б не вийшов на лінію вогню на Грушевського, і Янукович наділі би посідав на своєму «золотому унітазі».

Ті, що сьогодні прийшли до влади ні ментально, ні національно не є українськими по своїй суті і займаються лише поділом портфелів і затягують час, щоб не дати народу провести дійсну люстрацію. Влада ще не зрозуміла, що вбивши одного патріота – на його місце прийдуть сотні інших. Тільки жорстка позиція цілого українського народу та адекватна оцінка сьогоднішній контрреволюції зможе зупинити повернення попереднього режиму.

Тому ГО «Ідея Нації» вимагає негайного звільнення керівника МВС Арсена Авакова та взяття його під слідство у зв’язку із останніми, вище перечисленими, подіями. Вимагаємо також негайно взяти під варту усіх тих, хто був задіяний у сцецоперації, яку проводило МВС на фізичне знищення Олександра Музичка.

ГО «Ідея Нації» заявляє про подальший спротив українського народу проти сьогоднішньої здачі національних інтересів, а також за повну зміну системи влади на державу справжнього справедливого ладу, яка дасть можливість до всебічного розвитку її громадян згідно талантів, якими нас наділив Господь Бог.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: