383 бомбосховища на Львівщині знищені, - Сех

У Львівській області приведені до належного стану 79 захисних споруд цивільного захисту. 504 – обмежено готові, тобто на стадії підготовки. Ще 383 розкомплектовані чи затоплені і не підлягають реконструкції. Про це повідомила голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех під час ефіру на ТРК «Львів».

«Сподіваємось на краще, але готуємось до гіршого. Моя перша нарада у Львівській обласній державній адміністрації стосувалась саме питань цивільної оборони, захисту населення. На сьогодні система оповіщення населення на Львівщині готова повністю. Вживаються й інші заходи щодо цивільного захисту населення», - зазначила Ірина Сех.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту, зараз на Львівщині силами місцевих органів виконавчої влади області та місцевого самоврядування уточнено облік захисних споруд цивільного захисту, які розташовані на адміністративних територіях (сховища, протирадіаційні укриття), а також найпростіших укриттів. Перевіряється готовність таких споруд до використання за призначенням.

Також уточнюються розрахунки укриття у захисних спорудах цивільного захисту персоналу об’єктів господарювання, які продовжують діяльність в особливий період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: