Активісти визначитись із кандидатурою начальника ДАІ Львівщини

25.03.2014  ГО "Дорожній контроль Львів" та ряд інших львівських об'єднань і організацій направили міністру МВС України Арсенію Авакову та голові Люстраційного комітету Егору Соболеву відкритого листа, в якому висловили своє бачення щодо кандидата на посаду начальника УДАІ у Львівській області. Проаналізувавши кандидатури осіб, що "рвуться" у крісло начальника УДАІ у Львівській області, врахувавши сьогоденнішні реалії ми вирішили надати кредит довіри підполковнику міліції Гапчичу Віталію Олексійовичу. 
Сподіваємося на готовність п. Гапчича В.О. взяти на себе усю повноту відповідальності за роботу відомства,  та нагадуємо, що в разі втрати довіри громади м.Львова, відновити її практично неможливо.
Зі свого боку ми готові надати максимальне сприяння п. Гапчичу В.О. у відновленні довіри громади до ДАІ, подоланні корупції в системі ДАІ та МВС, забезпеченню дотримання прав та свобод громадян під час виконання ДАІ покладених на неї завдань та функцій, підвищення кваліфікації працівників ДАІ та виведення роботи відомства на якісно новий рівень. ГО ДК Львів вірить у  те, що Львів має шанси та можливість стати прикладом для інших міст в Україні в частіні розроблення проектів та пропозицій реформування ДАІ та МВС в цілому.
aHR0cDovL2VzMDEuYXRtcHJrLmNvbS9maWxlcy9lbWFpbHNlcnZpY2UvdXNlcmZpbGVzLzVkN2Q3OGFlNzNmNGRhOTYyYWM3MGFjYWIwZjA1NGU3MjA2MzAyL2xpc3QuanBn

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: