Львівські театри підтримують благодійні соціальні акції міста

До Міжнародного дня театру діти з соціально вразливих сімей відвідали театри Львова. Вже третій рік поспіль в управлінні соціального захисту Львівської міської ради триває акція «Подаруймо дітям радість» в рамках благодійного марафону «Львів соціальний», в ході якої десятки дітей з соціально вразливих сімей безкоштовно відвідали ряд театрів м. Львова, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Щиру вдячність хочемо висловити: Львівському обласному театру ляльок, Першому українському театру для дітей та юнацтва, Національному академічному українському драматичному театру ім. Марії Заньковецької, Львівському драматичному театру імені Лесі Українки, Львівському духовному театру «Воскресіння».

Маємо сподівання, що й надалі ми знаходитимемо однодумців й підтримку в проведенні наших акцій для дітей, адже вони – це наше майбутнє, і ми повинні їх оберігати та підтримувати у починаннях», - зазначив начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту Львівської міської ради Віктор Степанюк.

До слова, в рамках плану заходів пізнавального дозвілля для осіб похилого віку Львівського міського терцентру, театри Львова систематично надають на безкоштовній основі можливість стареньким львів’янам відвідувати вистави, п’єси, інші постановки задля підтримки соціокультурного збагачення цих осіб.

Благодійний марафон «Львів соціальний» покликаний об’єднати можливості усіх ланок міської влади та вийти за рамки прописаних міських та державних програм. В рамках марафону без залучення бюджетних коштів проводиться ряд соціальних акцій для різних категорій потребуючих громадян - це люди з вадами здоров’я, люди похилого віку, діти з потребуючих сімей та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: