У Львові пройде матч ветеранів ФК «Карпати» та ФК «Динамо»

У суботу, 29 березня, о 12:00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться товариський матч з футболу серед ветеранів ФК «Карпати» та ФК «Динамо». Матч пройде під гаслом «Футбольні ветерани – за єдину Україну!», повідомили у прес-службі ЛМР.

У футбольному матчі візьмуть участь заслужені спортсмени, легенди двох футбольних клубів, які протягом багатьох десятиліть успішно захищали честь своєї команди та рідного міста. Футболістів на поле «Арени Львів» виведуть вихованці спортивних гуртків Дитячих клубів міста.

Підтримку футболістів на трибунах також забезпечить фан-сектор ФК «Карпати».

«Ми відкриємо «Арену Львів» для львів'ян та гостей міста. Вхід буде вільним для всіх охочих. Арена повністю готова приймати будь-які матчі, і в цьому зможуть переконатися, як гравці, так і вболівальники. Я сподіваюся, що ця подія стане гарним початком активної роботи стадіону в цьому році. Приходьте із сім'ями та друзями, ми будемо раді провести чудовий суботній день разом і насолодитись футбольними пристрастями», - зазначив Сергій Сімак, генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України».

Ініціатором матчу є Державний концерн «Спортивні арени України». Матч відбудеться за підтримки Львівської міської ради та компанії ТОВ «Агробізнес». Партнер зустрічі - готель «Львів».

«Запрошуємо всіх львів’ян прийти на матч та підтримати основне гасло – «За єдину Україну!» Переконаний, що майстри шкіряного м'яча подарують всім глядачам незабутнє футбольне дійство», - наголосив Володимир Шнайдер, керівник управління молоді, сім'ї та спорту Львова.

Вхід на матч є безкоштовним. Всі охочі можуть потрапити на стадіон з південної сторонни, через сектори 26-29.

До уваги представників ЗМІ: акредитація журналістів відбувається до 18:00 год 27 березня 2014 року (Тетяна Гостєва - (067) 500 73 86, [email protected]).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: