У неділю біля пам’ятника Т.Шевченку відбудеться концерт-реквієм

У неділю, 30 березня, о 16.00 год. у Львові біля пам'ятника Тарасові Шевченку відбудеться реквієм вшанування героїв «Небесної сотні» на сороковий день після їхньої трагічної загибелі, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Розпочнеться захід із поминальної панахиди за невинно вбитими о 14.30 год., опісля того, о 15.00 год., відбудеться загальноміське віче, а о 16.00 год. – концерт-реквієм.

Пам`ятні музичні твори звучатимуть у виконанні лауреата Національної премії ім. Т. Шевченка, Заслуженої академічної капели «Трембіта», під диригуванням Миколи Кулика. У реквіємі візьмуть участь також солісти капели: Оксана Муха, Христина Соловій, Олеся Бубела, Ольга Муль, Ігор Коцаба, Ігор Міхневич, Руслан Скоролітній.

На концерті-реквіємі прозвучить духовна та патріотична українська пісня.

«Минає 40 днів від трагічної смерті наших побратимів у Києві, тому запрошуємо усіх львів'ян на загальноміську реквієм-панахиду вшанування пам'яті тих, які своїм життям довели, що прагнуть не просто змін, але й нової держави. В цей день ми віддамо шану світлій пам'яті людей, які поклали життя за майбутнє України», - повідомляють організатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: