У співпраці з ЄБРР модернізовують тягові підстанції ЛКП «Львівелектротранс»

У Львові у співпраці з ЄБРР модернізовують тягові підстанції для електропостачання мережі електротранспорту міста. Загалом буде модернізовано диспетчерський пункт та усі 19 тягових підстанцій електротранспортного підприємства, повідомляє прес-служба ЛМР.

Вартість проекту – 56,689 млн грн. Виконавець робіт – ПрАТ «Плутон».

Роботи розпочалися ще вкінці липня минуло року, а закінчити планують у вересні цього року. Зараз проводять технічне переоснащення на двох тягових підстанціях та у диспетчерському пункті. Так, у диспетчерському пункті та на тяговій підстанції на вул.Сахарова, 2 роботи вже на завершальній стадії. Закінчити їх планують у першій декаді квітня. Тривають роботи на тяговій підстанції на вул.Під Дубом.

Як зазначають у ЛКП «Львівелектротранс», проведені заходи дозволять підвищити надійність енергопостачання об’єктів, продовжити тривалість експлуатування модернізованого обладнання, зменшити витрати підприємства на обслуговування масло господарства, зменшити витрати електроенергії, підвищти безпеку експлуатації електрообладнання.

Під час модернізації інших підстанцій також буде встановлено телекерування, що робить можливим зменшення кількості обслуговуючого персоналу.

Нагадаємо, у співпраці з ЄБРР також проводять реконструкцію будівель трамвайного депо №2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: