Водіям буде непереливки: львів'яни влаштують рейди в автобусах

У Львові створено громадський рух "За якісний транспорт".

Рух буде вживати всіх заходів відповідно до чинного законодавства з метою покращення якості послуг

Учасники Руху запрошують всіх охочих, кому небайдужа якість пасажирських перевезень, приєднуватися.

" Зараз ми розпочинаємо систематисні рейди по маршрутках Львова. Запрошуємо всіх долучитись до формування руху / рейдів", - йдеться в повідомлені.

"Ми ставимо за мету дотримання перевізниками транспортного законодавства, договорів про організацію перевезень на автобусних маршрутах. Це стосується насамперед безпеки в громадському транспорті, виконання автобусами всіх рейсів відповідно до паспортів маршутів, ввічливе ставлення водіїв до пасажирів, належний технічний та санітарний стан автобусів, облаштування зупинок громадського транспорту", - розповідають активісти.

Однією із задач руху "за якісний транспорт" також є інформування пасажирів про стан справ пасажирських перевезень Львова, аналіз відгуків та скарг мешканців.

"В разі невиконання траспортними підприємствами та органами місцевого самоврядування свої зобов"язань, що стосуються організації пасажирських перевезень, Рух буде вживати всіх заходів відповідно до чинного законодавства з метою покращення якості послуг", - зазначають львів'яни.

032

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: