За півроку було проведено понад 70 тренінгів для школярів з безпеки дорожнього руху

Поки школярі відпочивають на весняних канікулах, креативна група підбиває підсумки роботи загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів – безпечне місто». Після канікул тренінги для школярів і акції для водіїв знову проводитимуться, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

За інформацією креативної групи, за період з вересня 2013 до березня 2014 року вже було проведено понад 70 тренінгів для шести тисяч школярів початкових класів.

«На тренінгах волонтери кампанії в ігровій формі навчають дітей переходити через пішохідний перехід, розрізняти дорожні знаки та сигнали світлофора», - розповідає Олександра Паняк, керівник напряму інформаційної політики кампанії «Львів – безпечне місто».

Також для того, щоб школярі краще закріпили знання з безпеки дорожнього руху, спільно із компанією Betedo.com, креативна група створила он-лайн-гру. Гра закликає дітей дотримуватися основних правил дорожнього руху: безпечно переходити дорогу, знати дорожні знаки, носити світлий одяг, щоб бути помітними на дорозі у темну пору доби.

Стали традицією вже також акції з обмеження швидкості руху для водіїв. Неподалік від шкіл, у формі флеш-мобів у спеціальній формі зі знаками «40», креативна група просить водіїв рухатися повільніше, щоб не наражати дітей на небезпеку.

У квітні, після шкільних канікул, креативна група загальноміської кампанії продовжить проводити тренінги для школярів, а також акції та флеш-моби для водіїв.

Детальніше тут: safe-city.com.ua, facebook.com/lvivbezpechnemisto.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: