Дорожній контроль виступить проти призначення Мицака

Дорожній контроль - Львів завтра проведе пікет біля адміністративної будівлі МВС у Львівській області. Про це повідомила прес-служба Дорожнього контролю.

"Львів вставай!!!

МВС з Києва плює львів'янам в обличя і ми не змиримося з таким відношенням до нас.

Сьогодні ми дізналися, що до Львова з МВС України надійшла факсограма про те, що завтра (п'ят ницю) - 28 березня має бути підписано наказ про призначення керівником УДАІ у Львівській області Мицака Богдана Федоровича.

Ми ніколи не змиримося з цим призначенням, оскільки цей негідник, корупціонер та хабарник буде знущатися з львівських водіїв та змушувати інспекторів продовжувати брати хабарі, при цьому набиваючи свої кишені грошима, чим він займався весь час коли був на посаді начальника ДАІ м.Львова.

Нагадаємо, що Богдан Мицак через представників ВО "Свобода" заплатив за свою майбутню посаду начальника близько 500 000$, після чого він буде працювати не для людей, а на свої кишені.
Таким чином завтра 28 березня о 10.00 годині на Пл. Генерала Григоренка, 3, біля Управління МВС у Львівській області відбудеться мітинг проти призначення хабарника та корупціонера на посаду начальника УДАІ у Львівській області.

Щойно нам стало відомо, що дізнавшись про наш мітинг, Богдан Мицак вирішив організувати власний антимайдан, який має відстоювати його призначення. Таким чином завтра на мітингу можуть бути присутні тітушки, які проплачені Мицаком. Це війна та виклик усім львів'янам і її нам оголосив кримінал у погонах.

Також ми просимо допомоги у Самооборони, Праваго Сектора та інших силових організацій, які під час революції захищали громадян України від тітушок та силовиків. Завтра з боку прихильників Мицака можуть відбуватися провокації, а тому просимо вашої підтримки. Також за Мицака можуть приїхати Львівські таксисти - Асоціація «Львівське таксі», які підтримали його кандидатуру, оскільки хочуть працювати під прикриттям та не оформляти ліцензій на перевезення.

Львів'яни, захистимо рідне місто від перевертнів в погонах! Якщо вони не відреагують, у Львові буде МАЙДАН-3!

Збираємося завтра в п'ятницю 28 березня о 10.00 годині на Пл. Генерала Григоренка, 3, біля Управління МВС у Львівській області (заявка на мітинг вже подана)

Потрібна  допомога - вже готові плакати з гаслами проти Мицака та оборотнів в погонах!
Телефон для додаткової інформації: 067 771 7771", - ідеться у повідомленні організаторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: