Дитячі клуби Залізничного району проведуть Шевченківський вечір

Сьогодні у вихованців Дитячих клубів Залізничного району – Шевченківський вечір. Міні-сценками та піснями вихованці музично-театрального гуртка «Оріяна» вкотре відкриватимуть глядачам красу поезії Тараса Шевченка. Окрім того, діти з творчих гуртків «Умійки», «Арт-студія» та «Пілот» підготували малюнки на тему творів Великого Кобзаря і оформили виставку. Захід відбудеться 27 березня в «Родинному клубі» на вул. Петлюри, 37. Початок - о 16.00 год, повдіомила прес-служба ЛМР.

«Цим заходом ми прагнемо показати дітям, як віддано Тарас Шевченко проніс  через своє  життя  любов до рідної землі та мови, а також наголосити на важливості національного самоусвідомлення та показати, що не треба боятись проявити себе. Ми хочемо допомогти дітям виховати вільне мислення та вміння аналізувати різні ситуації, правильно обирати рішення згідно своєї совісті», - розповіла Олександра Білецька, директор Дитячих клубів Залізничного району

«Протягом березня з нагоди Дня народження Тараса Шевченка, педагоги Дитячих клубів нашого міста проводили тематичні заняття про життя і творчість Кобзаря. До прикладу, в художніх гуртках діти малювали ілюстрації до творів поета. Окрім того, деякі клуби об’єднуються, щоб спільно підготувати свій шевченківський захід.  Також цього року Дитячі клуби готують для своїх вихованців квест центральною частиною міста й художній пленер на природі влітку», - зазначила Ольга Каспришин, головний спеціаліст управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР.

У Залізничному районі працює 8 клубів із 11-ма гуртками: музично-театральний, бісероплетіння, англійська мова, малювання, студії образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, спортивні бальні танці, настільний теніс, оздоровча гімнастика, циркова студія, дзюдо.

Заняття у клубах є безкоштовними. Більше інформації про заходи й гуртки Дитячих клубів Залізничного району – за номером телефону 295-82-46.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: