Колодій провів прийом громадян

На зустріч з головою Львівської обласної ради Петром Колодієм прийшли понад 20 жителів області. Здебільшого люди зверталися до очільника облради за отриманням матеріальної допомоги, необхідної на лікування, повідомили у прес-службі ЛМР. 

Зокрема, за допомогою звернулася молода жінка, заявивши, що для операції її сина у Республіці Польща необхідна чимала сума коштів. Однак таких грошей в її сім’ї немає, а тому вона вимушена звертатись за допомогою. Зі схожою проблемою до голови Львівської обласної ради звернулись ще кілька людей, які також заявила про потребу в коштах на операцію.

Уважно вислухавши проблеми цих громадян, Петро Колодій зазначив, що зі свого боку сприятиме їм у видачі колективної матеріальної допомоги (від себе та ще кількох депутатів Львівської обласної ради).

Окрім потреби в матеріальній допомозі, до голови обласної ради звернулися люди, які просили допомогти у вирішені низки інших питань, зокрема, – житлових, а також пов’язаних з працевлаштуванням.

Усі звернення громадян Петро Колодій обіцяв ретельно вивчити та надати на них відповіді і, звісно, – допомогти громадянам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: