Міноборони прозвітувало про бойову готовність техніки (фото)

До процесу проведення регламентних робіт та технічного обслуговування військової автомобільної та бронетанкової техніки однієї з механізованих військових частин Збройних Сил України долучилися військовослужбовці запасу та технічні фахівці з народного господарства.

Зі слів представника місцевої самооборони полковника у запасі Романа Воробея, військові пенсіонери та небайдужі громадяни, згуртувалися для допомоги своїм колегам-військовим.

– У цій військовій частині я проходив службу на різних посадах упродовж 15 років. Ми усвідомлюємо, що армія має бути укомплектована усім необхідним та здійснювати захист цивільного населення. Наша ініціативна група вирішила внести свій вклад у зміцнення обороноздатності країни. Допомогли нам представники місцевої влади, підприємці. Було вирішено питання зі збором коштів на закупівлю необхідних деталей, розхідних матеріалів та запчастин,  та залучено із народного господарства технічних фахівців для допомоги у регламентному обслуговуванні військової автомобільної та бронетанкової техніки, – розповідає Р. Воробей.

Один із офіцерів військової частини капітан Володимир Гасюк повідомив, що техніка, яку допомагають обслуговувати волонтери практично нова. Акцент робиться на перевірку окремих систем обладнання та двигунів. За потреби – окремі вузли відразу замінюються новими. Офіцер запевняє, що завдяки грамотній роботі фахівців автомобільна техніка військової частини готова до виконання завдань за призначенням. Те ж стосується і бронетанкової техніки, на якій проведено повний цикл перевірки та робіт. За висновками технічного персоналу та екіпажів – машини повністю готові до бойового застосування.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: