Польща готова надавати експертну допомогу, зокрема у секторі фінансів, - Зєнєвич

Зараз у Львові триває ІІ Всеукраїнський Форум місцевого самоврядування. У рамках Форуму відбулася зустріч з дипломатами. Консул з питань двосторонньої співпраці Генерального консульства Республіки Польща у Львові Марцін Зєнєвич висловив готовність Польщі надати допомогу Україні в процесі децентралізації країни та у боротьбі з корупцією.

«Цей форум дуже важливий, бо відбувається у винятковий час. Перед Україною відкривається новий шанс провести реформу, про яку йдеться від початку незалежності української держави. Ми підтверджуємо, що Польща готова надавати експертну допомогу, тобто служити порадником в реформуванні, зокрема у секторі фінансів, у децентралізації країни. Ми можемо поділитися нашим досвідом у боротьбі з корупцією. Бажаю, щоб мрія «реформа самоврядування» нарешті здійснилася», - зазначив консул Республіки Польща у Львові Марцін Зєнєвич.

Нагадаємо, що під час заходу делегати форуму планують виробити спільне бачення та узгодити дії органів місцевого самоврядування українських міст, створити майданчик для діалогу між представниками органів місцевого самоврядування і центральних органів влади в  Україні та прийняти резолюцію мерів українських міст до центральних органів влади, яку скерують Президентові України, Кабінету Міністрів України, Верховній Раді України, українській та міжнародній спільнотам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: