У Львові неповносправні молоді люди творитимуть великодній настрій спільно з професійними митцями

Незабаром у Львові стартує IV щорічний арт-проект, який об’єднує майже 100 молодих людей з особливими потребами та відомих львівських митців. Мета їхньої співпраці ─ проведення спеціальних подій та створення святкових тематичних виробів, які розповсюджуватимуться у публічних місцях і закладах, цим самим привертаючи увагу до проблем соціалізації неповносправних людей, повідомила прес-служба ЛМР.

«Представлення арт-проекту відбудеться 20 квітня в часі Великодня у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» за підтримки Львівської міської ради. Також у низці інших локацій мешканці та гості міста зможуть за символічні пожертви отримати виконані у різних техніках та з різних матеріалів писанки, ляльки-мотанки, вироби з квілінгу, бісеру, тематично розмальовані горнята та інші сувеніри.

Основне гасло проекту «Створюймо зміни разом!», адже участь у проекті може взяти кожен, як і долучитись до Карітасу, аби служити потребуючим людям і, зокрема, молоді, яка має особливі потреби», - зазначили організатори

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: