У Львові провели День культурного дозвілля для малозабезпечених та багатодітних сімей

Вчора, 25 березня, в рамках соціального проекту «Львів – місто щасливих дітей» відбулась перша акція «День культурного дозвілля для малозабезпечених та багатодітних сімей». Участь в акції взяли 20 дітей, віком від 3 до 10 років. Організатор проекту - МГО «Ідеї молоді». Проект діє за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, повідомляє прес-центр ЛМР.

«Львів – культурна столиця України. Вже не один рік громада достойно відстоює цей титул, саме Львів є центром всіх культурних подій країни. Не всі львів’яни, на жаль, мають фінансову можливість збагачувати своє культурне життя та культурне життя своєї сім’ї, але кожен львів’янин має мати таку можливість. Саме тому МГО «Ідеї молоді» та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради ініціювали соціальну акцію - «День культурного дозвілля для багатодітних та малозабезпечених сімей». Кожного місяця 20 дітей з потребуючих сімей разом з батьками будуть відвідувати культурні атракції музеї, театри, галереї, фестивалі, екскурсії», - зазначила Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеї молоді».

Під час першої акції сім’ї переглянути виставу «Рукавичка» у Львівському обласному академічному театрі ляльок. Після вистави для них провели цікаву та пізнавальну екскурсію на Чудо-потязі, а на завершення акції дітлахи отримали подарунки – дитячі книжки та журнали. Організатори висловлюють вдячність всім, хто підтримав акцію і подарував сім’ям культурне дозвілля.

«Львів - місто щасливих дітей» – довгостроковий соціальний проект, в рамках якого проводитимуться різноманітні соціальні акції, заходи та кампанії, що спрямовані на покращення якості життя різних категорій дітей. Основною метою проекту є забезпечення підтримки й допомоги дітям - сиротам, дітям з обмеженими фізичними можливостями, багатодітним і малозабезпеченим сім’ям; сприяння захисту материнства й дитинства; а також якнайповніше розкриття фізичного, емоційного, розумового, соціального і духовного потенціалу дітей; впровадження дієвих заходів, спрямованих на вирішення соціальних проблем суспільства та захист законних прав та інтересів дітей та молоді.

Детальнішу інформацію про проект можна отримати у керівника МГО «Ідеї молоді» - Соломії Басараб, тел. 096 65 90 140.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: