УКУ оголошує конкурс стипендій для навчання на програмі «Ефективне управління»

Укрaїнський католицький університет відкриває програму для менеджерів національного та регіональних органів управління.  Уже в квітні стартує перший модуль програми «Ефективне управління» («Good Governance») для управлінців із державних структур. Для учасників першого набору Університет оголосив про заснування стипендій.

Вартість навчання на програмі «Ефективне управління» становить 10 000 гривень. Саме для учасників першого набору організатори, завдяки пожертвам від жертводавців, пропонують стипендії:

- до 10 стипендій, які покриють 100% вартості навчання на програмі;
- до 30 стипендій,  які покриють 80% вартості навчання на програмі;
- до 20 стипендій,  які покриють 70% вартості навчання на програмі.

Прийом заявок на навчання триває до 1 квітня 2014 року.

«Нова навчальна програма критично необхідна для керівників як національних, так і регіональних органів управління, − вважає  міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета. − У часи, коли наша країна потребує радикального оновлення та швидкого впровадження нових підходів на усіх рівнях влади, важливо, щоб з'явилась критична маса порядних професіоналів-патріотів, які знайдуть інноваційні рішення для існуючих проблем».

Програма складатиметься з трьох модулів. Мета − підготувати нову хвилю управлінців для державних структур, які матимуть інновативне мислення, розумітимуть як впроваджувати зміни в сучасних кризових умовах у державних органах і практикуватимуть етичні принципи та цінності на користь спільноти.

За словами керівника Львівської бізнес-школи УКУ Софії Опацької, на основі програми «Ефективне управління» організатори хочуть сформувати сильні команди в органах державного управління: «Команди, які здатні розробляти та впроваджувати програми змін. Таке завдання є свого роду викликом і для українського уряду, і для суспільства загалом». Однією з цілей програми є формування спільноти випускників, які стануть частиною єдиної спільноти, а також отримають підтримку середовищ у своїй подальшій діяльності.

Серед тем, які вивчатимуть учасники програми: «Люстрація», «Адвокасі і лобіювання», «Інституційна організація державної влади», «Спільне управління», «Локальні та регіональні фінанси».

Decision making Topics: «Лідерство і влада», «Управління змінами», «Переговори», «Навчання для дорослих» («Adult Learning»), «Релігія і суспільне життя».

Хто може стати учасником програми «Good Governance?

- хто бачить свій професійний розвиток у сфері державного управління та місцевого самоврядування
- хто хоче працювати над змінами системи державного управління і потребує для цього додаткових знань та компетенцій
-  новопризначені посадовці
- представники громадських організацій та політичних партій, які хочуть виховати нових лідерів

Щоб подати заявку на участь у програмі «Ефективне управління» потрібно:

1. Заповнити онлайн форму
2. Надіслати CV, відскановану копію диплому магістра (спеціаліста) та рекомендаційний лист на адресу [email protected] (рекомендаційний лист може бути від працедавця/голови громадської організації, до якої належите/викладача університету/голови парафіяльної спільноти/представника бізнес-середовища)
У рекомендаційному листі обов'язково вкажіть контактний телефон особи, яка Вас рекомендувала. 

Формат навчання:
Тривалість програми − 3 місяці
Модуль 1 – другий тиждень квітня
Модуль 2 – 5-7 травня
Модуль 3 – перший тиждень червня

Детальна інормація за посиланням http://lvbs.com.ua/uk/news/288

Організатори програми «Good Governance: Program for an innovative approach to governance»Український католицький університетЛьвівська бізнес-школаІнститут лідерства та управлінняМіжнародний інститут етики та проблем сучасності Українського католицького університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: