За підсумками першого дня Форуму учасниками проголосовано за прийняття Резолюції

Завершився перший день Другого всеукраїнського форуму місцевого самоврядування. Зокрема, сьогодні розмовляли про реформу місцевого самоврядування, зміни у сфері економічної політики, запровадження електронного врядування та розвиток інформаційних технологій, а також про проблеми втілення  містобудівної політики органами місцевого самоврядування.

Сьогодні участь у Форумі взяло 170 людей, 15 з яких – міські голови. Також серед присутніх були міністр Кабміну України, посли європейських держав, міські голови та представники міст обласного та районного значення, делегати від міжнародних організацій та дипломатичних місій, українські та іноземні експерти в галузі місцевого самоврядування.

За результатами сьогоднішніх обговорень було одностайно проголосовано за прийняття Резолюції Форуму, до якої завтра буде внесено правки і затверджено остаточний текст.

Нагадаємо, що основна мета цьогорічного заходу полягає в тому, щоб ініціювати конкретні зміни, спрямовані на надання більших повноважень місцевим громадам, а також виокремлення механізмів успішного місцевого розвитку.

Організаторами й партнерами Форуму є КУ Інститут міста, Львівська міська рада, Офіс Ради Європи в Україні, проект «Місцевий економічний розвиток міст України», Німецьке товариство міжнародного співробітництва, Програма розвитку ООН в Україні та Львівське регіональне відділення Асоціації міст України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: