Березюк пообіцяв провести аудит усіх поліклінік (відео)

Сьогодні, 28 березня, відбулася робоча зустріч стоматологів з міським головою Львова Андрієм Садовим і директором департаменту гуманітарної політики ЛМР Олегом Березюком.

На зустрічі висловили пропозицію створити робочу групу з авторитетних 5-7 лікарів, які були б неупередженими, зустрітися у понеділок, 31 березня, і дослідити питання реформування медицини, зокрема, у частині стоматологічних поліклінік.

«Жодного волюнтаристичного рішення прийматися в місті не буде. Всі рішення повинні проходити серйозне громадське обговорення. Ми бачимо, які позитивні зміни відбулися в тих містах, де проведена реформа у галузі стоматології. Про це треба розказати людям. А найголовніше – це провести збори в усіх трудових колективах з повним складом працівників, обговорити плюси і мінуси. Поки рішення не прийняті, треба подумати разом, щоб рішення були виважені і не ущемляли інтереси людей», - заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми, стоматологи, за реформи у медицині. Ми стали заручниками двох головних лікарів двох стоматологічних поліклінік. Я пропоную на сьогоднішній день зняти питання реформування стоматології. Треба дочекатися, щоб Міністерство охорони здоров’я почало реформування медицини», - запропонувала позаштатний спеціаліст стоматології Лідія Дац.

«Ми сьогодні побачили лікарів, які зацікавлені в об’єктивному вирішенні конфлікту. Лікарі кажуть, що потрібно робити реформи, але так, щоб це було корисно для всіх. Лікарі запропонували провести аудит всіх поліклінік – кадровий, фінансовий, господарський, подивитися, як використовуються кошти громади. Наша мета – не зробити якусь реформу, а підняти проблему і в мирний цивілізований спосіб її вирішити», - зазначив директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк.

Нагадаємо, учора працівники стоматполіклінік Львова прийшли з плакатами під готель «Дністер», де відбувається ІІ Форум місцевого самоврядування.

Міський голова Львова Андрій Садовий вийшов до людей. Мер запропонував провести конструктивну розмову. Відтак, домовлено про створення спільної робочої групи, яка має вивчити та опрацювати усі проблемні питання роботи комунальних стоматологічних поліклінік.

Як учора пікетували Форум місцевого самоврядування дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: