Буківський дитячий будинок-інтернат залишиться дітям

На засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради депутати розглянули звернення керівництва Буківського дитячого будинку-інтернату. На засідання було запрошено також представника Департаменту науки і освіти обласної державної адміністрації. Керівництво будинку-інтернату висловило своє занепокоєння можливістю передачі комплексу будівель одній із релігійних громад Львівщини, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик наголосив, що обласна рада не має жодного наміру змінювати власника цього майнового комплексу. «Дійсно, в обласну раду надходило звернення від релігійної громади щодо можливості отримання певних споруд Буківського дитячого будинку-інтернату. Але тоді ні комісія, ні обласна рада жодних рішень з цього питання не приймали. Тепер, після заслуховування інформації, депутати одностайно вирішили: Буківський дитячий будинок-інтернат залишиться дітям», – зазначив Ярослав Качмарик.

Довідка:

Буківський дитячий будинок-інтернат – заклад ІІ, ІІІ і ІV профілю для дітей з особливими потребами, які залишились без батьківського піклування. На цей час в будинку-інтернаті постійно перебуває 80 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: