Мицак заплатив за посаду 500 тисяч доларів, - "Автомайдан"

ГО "Львівський АвтоМайдан" вже неодноразово наголошувала на тому, що кандидатура Богдана Мицака на посаді начальника ДАІ у Львівській області є неприпустимою, ідеться у повідомленні ГО "АвтоМайдан".

Сьогодні ми дізналися, що до Львова з МВС України надійшла факсограма про те, що завтра, 28 березня повинні підписати наказ про призначення керівником ДАІ Богдана Мицака.

Наша Громадська організація в жодному разі не підтримує таке рішення, оскільки цей хабарник та корупціонер буде продовжувати справу свою та своїх попередників і збагачувати власню кишеню грошима, що він і робив весь час коли був на посаді начальника ДАІ м. Львова.

Нагадаємо, що Богдан Мицак через представників влади заплатив за майбутню посаду близько 500 000$.
Тому, завтра 28 березня о 09:30 годині на Пл. Генерала Григоренка, 3, біля Управління МВС у Львівській області відбудеться мітинг проти призначення корупціонера на посаду начальника ДАІ.

Дізнавшись про мітинг, Богдан Мицак вирішив організувати свій антимайдан, який буде підтримувати його призначення на цю посаду. Отож, завтра на мітингу можуть бути присутні «тітушки», яких проплатив Мицак. З боку прихильників Мицака можуть відбуватися провокації, тому просимо бути обережними. Є інформація, що на підтримку можуть приїхати і Львівські таксисти - Асоціація «Львівське таксі», які погодили його кандидатуру.

Це виклик усім львів'янам. Ми закликаємо усіх небайдужих, які під час революції захищали громадян України від «тітушок» та силовиків, висловити недовіру до цієї людини.
Львів'яни, захистимо рідне місто від хабарників та корупціонерів! Якщо ніхто не відреагує, у Львові буде МАЙДАН-3!

Збираємося в п'ятницю, 28 березня, о 09:30 годині на Пл. Генерала Григоренка, 3, біля Управління МВС у Львівській області. Повідомляйте всім кого знаєте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: