На Львівщині стартував міжнародний турнір з художньої гімнастики “Ніка-2014”

 Сьогодні, 28 березня 2014 р., у Львові стартував уже третій Міжнародний турнір з художньої гімнастики “Ніка”. Змагання проводить спортивний клуб “Ніка” за сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та інформаційної підтримки ТРК “Львів”.

Організатори розповідають, що в змаганнях візьмуть участь близько 230 учасників з України, Угорщини та Польщі. Чи не в останній момент через нестабільну ситуацію в Україні від участі відмовилась Хорватія та Німеччина. Серед учасників також не буде представників з Сімферополя та Дніпропетровська. Попри всю напруженість, організатори “Ніки” запрошують усіх відволіктись та прийти на турнір з художньої гімнастики.

Судитимезмагання – суддянаціональноїкатегорії, президентспортивногоклубу «NІКА» ІринаРуда.Усіх учасниківнагородятьціннимиподарунками, а переможці і призериотримаютькубкитамедалі.

ЗмаганнявідбуватимутьсязаінформаційноїпідтримкиТРК “Львів” упродовжтрьохднів у спортивномукомплексі «Галичина» заадресою: Львів, вул. Керченська, 8.Початокщодня о 09:00 год.

Прес-службаТРК “Львів”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: