Начальників МВС і ДАІ Львівщини призначати не поспішають (відео)

Сьогодні, 28 березня, біля адміністративної будівлі ГУ МВС України у Львівській області провели акцію протесту проти можливого призначення Богдана Мицака на посаду начальника Управління ДАІ у Львівській області.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Учасники ГО «Львівський АвтоМайдан» наголошують, що кандидатура Богдана Мицака на посаду начальника обласного управління ДАІ є неприпустимою, «оскільки цей хабарник та корупціонер буде продовжувати справу свою та своїх попередників і збагачувати власну кишеню грошима, що він і робив весь час, коли був на посаді начальника ДАІ міста Львова».

Нагадаємо, що мер Львова також виступає проти такого можливого кадрового призначення і називає його плювком у обличчя львівського Євромайдану.

Організатори акції принесли під управління обласної міліції декілька шин й пригрозили почати їх палити.

Натомість Сергій Маруняк під час віче повідомив, що погодження Міністерства внутрішніх справ України щодо призначення Богдана Мицака на посаду в. о. начальника УДАІ Львівщини дійсно було, однак, почувши позицію представників громадських формувань та організацій, активістів, тимчасово виконувач обов’язків начальника ГУ МВС України у Львівській області Сергій Маруняк звернувся до керівництва міністерства з проханням не здійснювати наразі відповідного призначення.

Що відбувалось під стінами обласного управління міліції сьогодні зранку – дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: