Прикордонники вчились надавати першу невідкладну допомогу (фото)

Сьогодні  у Львівському прикордонному загоні відбувся тренінг, щодо надання першої медичної допомоги. Цей тренінг проводили медичні працівники Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Військовослужбовці першочергово хотіли навчитись правилам поведінки та діям в екстремальних ситуаціях, наданню домедичної допомоги при різних видах поранень, травмах та кровотечах, повідомляє прес-центр Львівського прикордонного загону.

Для відпрацювання практичних навичок, військовослужбовцям та цивільним працівникам були надані манекени, муляжі та інші засоби, що необхідні для проведення підготовки. Прикордонники  отримали завдання з надання домедичної допомоги при різних видах поранень та ряді інших невідкладних станів.

Під наглядом фахівців учасники тренінгу наочно побачили як правильно надавати допомогу та навчились самостійно виконували всі необхідні маніпуляції.

Велику зацікавленість в учасників тренінгу викликала робота з муляжами, що імітували травми, кровотечі, опіки. Для проведення таких навчань використовувались заготовлені медичні засоби (бинти, стерильні марлеві серветки, джгути, шини), а також військовослужбовців вчили використовувати підручні засоби для надання невідкладної допомоги в екстрених випадках.

Також, були проведені практичні заняття з зовнішнього масажу серця та штучної вентиляції легень.

перша-медична-допомога2 перша-медична-допомога3 перша-медична-допомога4 перша-медична-допомога5 перша-медична-допомога6 перша-медична-допомога7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: