Садовий підписав ще один договір щодо будівництва трамваю на Сихів

27 березня відбулося підписання Договору гарантії, відшкодування та підтримки проекту інвестиції у продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів між Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Львівською міською радою, повідомили у прес-службі ЛМР.

Проект продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів фінансується за рахунок кредитних коштів ЄБРР, грантових коштів від Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи та ядерної безпеки Німеччини (BMU), а також місцевого фінансового внеску. Загальна оціночна вартість проекту становить 17.7 млн. євро.

Для реалізації проекту підпису підлягають три договори, а саме, Кредитний договір між ЛКП «Львівавтодор» та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР); Договір гарантії, відшкодування та підтримки проекту інвестиції у продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів між ЄБРР та Львівською міською радою; Договір гранту між ЛКП «Львівавтодор», Львівською міською радою та ЄБРР щодо інвестиційного гранту від Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи та ядерної безпеки Німеччини (BMU) для проекту інвестиції у продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів.

Кредитний договір між ЛКП «Львівавтодор» та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку підписано 27 грудня 2013 року.

Підписання Договору гранту між ЛКП «Львівавтодор», Львівською міською радою та ЄБРР щодо інвестиційного гранту від Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи та ядерної безпеки Німеччини (BMU) для проекту інвестиції у продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів попередньо заплановано на 16 квітня 2014 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: