Сьогодні до Львова прилетіло 150 студентів та школярів з Донецька, а понад 100 студентів зі Львова полетіло в Донецьк

Україна єдина. Це сьогодні підтверджують студенти та школярі Сходу і Заходу України. 150 студентів та школярів з Донецька на один день прибули до Львова, а понад 100 студентів зі Львова на день полетіли у Донецьк. Разом зі студентами Львова полетів і міський голова Андрій Садовий, повідомила прес-служба ЛМР.

Донецькі студенти та школярі зранку прибули у Львів у новий термінал аеропорту. Зустрічали гостей львівські сурмачі та міський голова Андрій Садовий. Також львівські студенти, які полетіли в Донецьк, зустріли колег зі Сходу України оплесками, привітальними плакатами та побажаннями гарного перебування у місті лева.

«Я мер міста Львова. Нам дуже приємно, що ви сьогодні приїхали до Львова. Сьогодні ви цілий день будете насолоджуватись нашим містом, а ми летимо в Донецьк. Наша сила – в єдності», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова, зустрічаючи в аеропорту Львова групу студентів з Донецька.

Відтак, протягом дня гості з Донецька зможуть покататись на «Чудо-поїзді», відвідати львівські музеї. Для студентів приготували цікаву культурну програму, а ввечері – перегляд хокейного матчу в приміщенні УКУ.

«Політики 23 роки робили все можливе, щоб українці не чули один одного, збудували мур. Наше завдання сьогодні – цей мур завалити, щоб його не було. Я тішусь, що ми сьогодні приймаємо багато студентів з Донецька, що наші студенти летять в Донецьк. Вони побачать місто, хокей дуже високої якості. Ми повинні бути разом, я для цього буду робити все можливе. Я також їду зі студентами в Донецьк. В ці дні, коли російська армія стоїть за 90 км біля Донецька, важливо, щоб ми були єдині. Тоді ніхто нас не буде рухати», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також понад 100 львівських студентів зранку разом з міським головою Андрієм Садовим полетіли у Донецьк, де для них приготували пізнавальні екскурсії та цікаві зустрічі.

Основна мета таких взаємних візитів – показати, що Україна єдина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: