У Садового розповіли свою версію про Снопківський парк

Як повідомили в управлінні екології та благоустрою, в черговий раз певними особами розповсюджується неправдива інформація щодо нібито забудови парку «Снопківський». «Цього разу причиною для поширення такої інформації стали планові роботи з санітарної очистки території парку, виконати які намагались працівники ДП «Парк – Високий замок» ЛКП «Зелений Львів» 27 березня», - повідомили в управлінні екології та благоустрою.

Зокрема, цього дня о 09.00 год комунальники прибули в парк та розпочали прочистку території від порослі, самосіву, розкряжування повалених дерев, зняття зламаних та аварійно-завислих.

«Такі необхідні роботи для утримання парку в чистоті і охайності та змоги отримання мешканцями належного відпочинку були зупинені на вимоги невідомих осіб. Відтак, вже через півгодини від початку робіт комунальники припинили роботи, в результаті територія парку залишилась неочищеною, а самому комунальному підприємству нанесено матеріально-фінансові збитки.

Дії цих осіб викликають занепокоєння, оскільки не дивлячись на пояснення працівниками ДП «Парк – Високий замок» своїх дій, з їх боку лунали погрози відібрати у комунальників робочий інвентар та надалі не допускати комунальників на територію парку для будь-яких робіт», - зазначили в управлінні екології та благоустрою.

Замах на привласнення чужого майна, перешкоджання виконання роботі підприємства відноситься до правопорушень із відповідними мірами покарання. В зв’язку з цим ДП «Парк – Високий замок» звернувся до правоохоронних органів з проханням встановити цих осіб та притягнути до відповідальності і унеможливити повторення таких дій в майбутньому.

«Свої дії особи пояснювали виключно тим, що роботи з очистки здійснюються з метою подальшої забудови парку. Таке нелогічне поєднання не в перше має місце. Протягом останніх двох років неодноразово через засоби масової інформації вводилось в оману мешканців про нібито забудову парку «Снопківський». Станом на зараз відсутні жодні документи, які б були підставою такої забудови. Занепокоює питання, навіщо обманювати громаду, маніпулювати її думкою та використовувати?

З огляду на системність поширення неправдивої інформації, виконавчі органи Львівської міської ради звертаються до усіх правоохоронних органів з проханням встановити осіб, причетних до поширення неправдивої інформації про нібито забудову парку «Снопківський», мету поширення інформації, незаконного втручання в роботу підприємства, дискредитацію виконавчих органів влади, а також притягнення за ці дії до відповідальності», - додали в управлінні екології та благоустрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: