Впродовж 1-10 січня місто відвідало 230 тис. туристів, а це – 9 тис. робочих місць, - Шеремета

У Львові триває Всеукраїнський форум місцевого самоврядування. У приміщенні готелю «Дністер» завершилась третя панельна дискусія на тему «Формування та державна підтримка економічної політики місцевого самоврядування».

Участь у дискусії взяли Павло Шеремета – міністр економічного розвитку і торгівлі України, Тед Треллер – партнер компанії «Lochaven Management Consultants Ltd», радник з економічного розвитку Проекту МЕРМ (Канада), Ірина Кулинич – директор Департаменту економічної політики ЛМР, та Ірина Верещук – міський голова Рави-Руської.

«Я думаю, що всіх вразив початок січня у Львові, і це, напевно, результат тієї роботи, яку проводило місто під керівництвом міського голови, перед Євро-2012. 230 тисяч туристів відвідало місто впродовж 1-10 січня. Ці люди десь жили, харчувалися, ходили на різноманітні міські фестини, отже багато грошей було залишено в цей час у Львові. За нашими розрахунками, 26 туристів дорівнювали 1 робоче місце, а 230 тис. туристів – це 9 тисяч робочих місць, тобто непоганий металургійний комбінат. Чому це було зроблено – тому, що місто дисципліновано займалося тим, що ми в ІТ-технологіях називаємо «hardware», - це аеропорт, дороги, інфраструктура, а також «software» - це місія, якою місто живе. Львів – привітний і відкритий для світу. Люди їхали сюди, бо місто вміє створити атмосферу свята, доброзичливості, гостинності», - зазначив П. Шеремета.

Нагадаємо, що Форум місцевого самоврядування триватиме 2 дні. Подію можна переглядати он-лайн: трансляцію панельних дискусій забезпечують Львівська міська рада і продакшн-студія «Твоє місто».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: