Перший втікач: нардеп Хміль оголосив про вихід із «Батьківщини» після висунення Тимошенко

«Я наголошував і наголошую, що зараз не час політичних змагань та партійних протистоянь. Сьогодні пора єдності. Якщо політики щиро хочуть об'єднати країну, вони мають показати власний приклад, вони повинні почати з себе», - повідомив на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Михайло Хміль.

«Майдан не лише скинув режим Януковича, а й сформував чіткі вимоги до нової влади, до тих, хто хоче очолювати нашу країну. В першу чергу, нам потрібен сьогодні єдиний кандидат від демократичних сил. Ми повинні зосередити зусилля довкола того, хто вже має найбільшу підтримку українців і не створювати зайвих протистоянь.

Та, на превеликий жаль, я мушу констатувати, що в сьогоднішньому рішенні з'їзду "Батьківщини" ми цього не побачили. Тому я приймаю рішення про вихід з партії "Батьківщина". Відповідна заява написана і буде подана наступного тижня», - заявив Хміль.

Михайло Хміль до злиття «Фронту змін» і «Батьківщини» очолював Львівську міську організацію партії Яценюка. Народним депутатом став, перемігши в мажоритарному окрузі у Львові., пише Погляд

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: